Известие

Collapse
No announcement yet.

АР 159 2.4 JTDm Q4 TI или BMW 325,330xd M-paket

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Абе БМВ е пенсионерска кола, виж това 159 комби е уникален автомобил, ма 90% от хората са заблудени и си купуват БМВ.
    А бе не, че нещо, ама най-арната 159-ка не слиза под 7 секунди. Това викаш е най-спорната работа.
    Ти пенсионерките коли остави на нас, я кажи от къде го вадиш тоз младежки глас

А да сравнявате 5-ца с 159-ка не е уместно.

За това човека си е написал сравнението, което го интересува.

И никой до сега не е спорил, че 159-ката не е по-красива. Макар, че както не веднъж казах, дизайна е субективно и лично усещане. Но това е единственото, което е в плюс на Алфата. Няма нищо друго, ама нищо.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• И в обобщение - не че няма хубави БМВ, ама там плащаш едни много пари за кенеф с емблема и още толкова пари за истинско БМВ - ако можеш.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        И в обобщение - не че няма хубави БМВ, ама там плащаш едни много пари за кенеф с емблема и още толкова пари за истинско БМВ - ако можеш.
        Я пак....
        С тази разлика, че едно 330хд към този момент не е по-скъпо от една 159-ка 2.4-Ку4, която я няма в България.
        Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:19.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
          А бе не, че нещо, ама най-арната 159-ка не слиза под 7 секунди. Това викаш е най-спорната работа.
          Ти пенсионерките коли остави на нас, я кажи от къде го вадиш тоз младежки глас

А да сравнявате 5-ца с 159-ка не е уместно.

За това човека си е написал сравнението, което го интересува.

И никой до сега не е спорил, че 159-ката не е по-красива. Макар, че както не веднъж казах, дизайна е субективно и лично усещане. Но това е единственото, което е в плюс на Алфата. Няма нищо друго, ама нищо.
          Много по-добре подреден интериор и по-удобни седалки (ако БМВ-то не е М-пакет).

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:07 ----------

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
          Я пак....
          С тази разлика, че едно 330хд към този момент не е по-скъпо от една 159-ка 2.4-Ку4, която я няма в България.
          Значи, ако БМВ-то е много по-скъпо от една Алфа, то е щото Алфата е кенеф и не може да струва колкото БМВ и пазарът бил определящ.
          Ако са на едни пари - пак няма угодия, Алфата не струвала.
          А не се ли замисляте защо не се внасят Ку4-ки с ТИ салон? Ще ви дам жокер - по същата причина, по която не се внасят и 166-ци в добро състояние и със сервизна история.
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Много по-добре подреден интериор и по-удобни седалки (ако БМВ-то не е М-пакет)
            Значи първо поставяш условия ако не била такава, ако не била онакава...
            И второ, защо да бил по-подреден салона на 159-ката? Кой го определя? Колко процента е по-удобен?

Първоначално публикувано от koolio
            Значи, ако БМВ-то е много по-скъпо от една Алфа, то е щото Алфата е кенеф и не може да струва колкото БМВ и пазарът бил определящ.
            Ако са на едни пари - пак няма угодия, Алфата не струвала.
            А не се ли замисляте защо не се внасят Ку4-ки с ТИ салон? Ще ви дам жокер - по същата причина, по която не се внасят и 166-ци в добро състояние и със сервизна история.
            Никой не спори за нищо относно цена, ти си първия, който повдига въпроса и не на място. Казваш, че била по-скъпа, а реално не е така.
            Много ясно, че като има едно предложение, няма конкуренция, какво очакваш? Пазара определя цената, не качеството.
            И точно тук идва проблема, че за едни и същи пари взимаш кола, която е по-зле. Като след 5 години ще струва на половината на БМВ-то.
            A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

• Ма 330 4X4 е скука бре, виж друго е 159 някоя Ti ка, натокана с големия 210 коня дизел 4x4 та кат са взриват скоростите сън нема те лови, щото си сменял окачването миналия месец и си дал 1000+++лева, и тъкмо си преболедувал рейката, и си чопкаш злободневните пролеми що на голяма скорост ти свисти в купето, и кое са тропа прашниците на предните амортесиоти или нещо съвсем ново. През това време селянина с БМВ то са вози и кат те издуха се самонавиваш, че твоита е по-красива а той кара опасно и непозволено, защото е навъзпитан, а пък когато е колега от работата и ти казва че му гори по-малко с литър два, го гледаш с насмешка какъв лъжец е и му се чудиш колко е заблуден Аааааааааааааааа реално нещата са по-различни от колкото си ги мисли средностатистическия Алфист
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Ма 330 4X4 е скука бре, виж друго е 159 някоя Ti ка, натокана с големия 210 коня дизел 4x4 та кат са взриват скоростите сън нема те лови, щото си сменял окачването миналия месец и си дал 1000+++лева, и тъкмо си преболедувал рейката, и си чопкаш злободневните пролеми що на голяма скорост ти свисти в купето, и кое са тропа прашниците на предните амортесиоти или нещо съвсем ново. През това време селянина с БМВ то са вози и кат те издуха се самонавиваш, че твоита е по-красива а той кара опасно и непозволено, защото е навъзпитан, а пък когато е колега от работата и ти казва че му гори по-малко с литър два, го гледаш с насмешка какъв лъжец е и му се чудиш колко е заблуден Аааааааааааааааа реално нещата са по-различни от колкото си ги мисли средностатистическия Алфист
                По-различни са и от това, дето ти го описваш.Особено с горублянските БМВ-та, каквито се купуват масово.
                И не е лошо да сравняваме аналогични модели, не 2.4 с 3.5. Това, че Алфа няма по-голям дизел е съвсем отделен въпрос.

---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                Значи първо поставяш условия ако не била такава, ако не била онакава...
                И второ, защо да бил по-подреден салона на 159-ката? Кой го определя? Колко процента е по-удобен?

Никой не спори за нищо относно цена, ти си първия, който повдига въпроса и не на място. Казваш, че била по-скъпа, а реално не е така.
                Много ясно, че като има едно предложение, няма конкуренция, какво очакваш? Пазара определя цената, не качеството.
                И точно тук идва проблема, че за едни и същи пари взимаш кола, която е по-зле. Като след 5 години ще струва на половината на БМВ-то.
                На мен ми е 100% по-удобен. Просто е по-шофьорски ориентиран.
                Пак поставям въпроса - що не се внасят такива коли, а иначе на Запад се продават?

Comment

• Бащата е същият, в главата му е само Мерцедес и др не признава.
                  Веднъж съм на 25, веднъж съм млад, и като ми се кара Q4 Ti, това и ще карам!!!
                  Няма да съм като всеки втори селянин или мангал, или някоя чичка (да ме извиняват колегите, винаги има изключения) и да се качвам на кола, която в мобилето я има по 20 страници.
                  Рейката след 2007 год. не е проблемна. За скоростна кутия, тъкмо имам прясно инфо за еднa 3-ka 2007 xd, собственика даде 3 хилки за ремонт на скоростна кутия. Щото нищо не се било чупило. Преди това сменял нещо по раздатката за 1000лв. Окачването няма да го споменавам. Още съм нов собственик на 159. Но според запознати, окачването си е доста кадърно напревене!!!
                  За разход, еми колата от първият ред в подписа, с пълен резервоар, моя мислост 100кг + приятелката ми 50 + 100кг багаж. Средно каране 120-130, с препускане до 180, среден разход 6.1, по борд и пълно-пълно. Ужаст
                  Last edited by rusiq86; d.m.y г., 22:39.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

По-различни са и от това, дето ти го описваш.Особено с горублянските БМВ-та, каквито се купуват масово.
                    И не е лошо да сравняваме аналогични модели, не 2.4 с 3.5. Това, че Алфа няма по-голям дизел е съвсем отделен въпрос.
                    Проблема си е на Алфа, че нямат по-голям двигател.
                    Сравняват се еднакви класове автомобили, 4х4 и това е. Сега единия, че бил 2.4 а другия 3 литров (няма 3.5 между другото) това е положението. Добре, че не искаш сравнението да е между коли, които са да речем с отделни фарове отпред, че няма угодия.

Първоначално публикувано от koolio
                    На мен ми е 100% по-удобен. Просто е по-шофьорски ориентиран.
                    Пак поставям въпроса - що не се внасят такива коли, а иначе на Запад се продават?
                    Ми не се внасят защото няма. Елементарно. А и никой разумен човек няма да даде 30к за Алфа.
                    Все пак тази кола трябва да се продаде, а не да се биеш в гурдите, че си бил внесъл еди каква си Алфа.
                    А това, че на теб ти е удобно, браво. Това показва, че всичко е субективно, а не правило.
                    A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

• Ако някой си купува кола с мисълта за колко ще я продаде след 2-3-4год. си е смешно. Колкото толкова.

Да излизаш с манекенка си има цена
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Ако някой си купува кола с мисълта за колко ще я продаде след 2-3-4год. си е смешно. Колкото толкова.

Анджак. Ама тука всичките са далавераджии големи

Comment

Ако някой си купува кола с мисълта за колко ще я продаде след 2-3-4год. си е смешно. Колкото толкова.

Ами не.
                          Колата се купува по две причини.
                          1. Каквато искаш, без значение от цената и загубата в бъдеще - това си ти. Както каза за теб парите са без значение, кара ти те такава кола и това е. Личен избор. Браво.
                          2. Купуваш си кола, която за парите, които плащаш е по-добрия избор. По-здрава, по-разумен избор за в бъдеще. Има и такива потребители, които държат на тези неща и не трябва да им се присмиваш, както явно правиш.
                          A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

• Не ме разбирай погрешно колега, аз ценя парите си.
                            И наистина смятам, че 159-ката е по удачния избор от някоя 3-ка или 5-ца за сходните пари,скъсана от каране, за която плащаш голяма част от стойността само заради това да караш бмв.
                            Мина ми и тази извратена мисъл да си купя бмв. Но ги покарах и не ми допаднаха.
                            Не смятам, че бмв са здрави, може би модели преди 10 години да. Но вече вс е толкова променено.
                            И Тойота Рав4 имат добра слава, а мога мн да разказвам от личен опит.
                            От доста близък човек имам инфо за бмв, човека кара цял живот само тази марка, сменил е мн мн модели и модификации на двигатели. Има сервиз за автомобили. И мн други потребители на бмв го признават: ако ще е бмв да е 5-ца, и то бензин задължително. 3-ката според имащите такива е "компромис".
                            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 22:58.
                            sigpic

Comment

Не ме разбирай погрешно колега, аз ценя парите си.
                              И наистина смятам, че 159-ката е по удачния избор от някоя 3-ка или 5-ца за сходните пари,скъсана от каране, за която плащаш голяма част от стойността само заради това да караш бмв.
                              Мина ми и тази извратена мисъл да си купя бмв. Но ги покарах и не ми допаднаха.
                              Не смятам, че бмв са здрави, може би модели преди 10 години да. Но вече вс е толкова променено.
                              И Тойота Рав4 имат добра слава, а мога мн да разказвам от личен опит.
                              От доста близък човек имам инфо за бмв, човека кара цял живот само тази марка, сменил е мн мн модели и модификации на двигатели. Има сервиз за автомобили. И мн други потребители на бмв го признават: ако ще е бмв да е 5-ца, и то бензин задължително. 3-ката според имащите такива е "компромис".
                              А аз ти казвам, че или си ги измисляш тези неща, или те лъжат здраво.
                              В последните 15 години, най-здравото БМВ е Е90. Няма фен на БМВ, който да ти каже друго нещо.
                              Поинтересувай се и пак пиши. Вижда се, че въобще не си информиран и говориш небивалици.
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

• Не съм притежавал, не съм поддържал, не мога да коментирам. Но това дори в бмв форума се упрекват, че не са взели по-големия брат. За Рав4 мгоа да дам мн инфо ако требе. Колата е на три години сега
                                Както и да е....поздрав с една песничка с най-добри чувства...нали е форум, разискваме...
                                http://www.youtube.com/watch?v=eUrA-HuR4-g
                                sigpic

Comment

Working...
                                X